За Нас

Украса и Декорация

Усещане за лукс, изисканост, настроение и създаване на празнична атмосфера.

Ресторанти и Кетъринг

Локацията и ресторанта са едно от най-важните неща, за да бъде вашето събитие добре запомнено.

Сватбената Торта

Истинския шедьовър и завършек на сватбата. Тя може да бъде дизайнерска или по ваша идея!

Музика и Осветление

С една добре подбрана музикална програма, ние ви гарантираме наистина приказно настроение.

Аранжировка на Цветя

Красивата и чиста природа, която носят в себе си цветята са неизмена част от всяка сватба.

Водещ на Тържеството

Вeceлбa и дoбpo нacтpoeниe c пoдxoдящи пoжeлaния, закачки и игри.

Организатор

Адриана Попова

Здравейте казвам се Адриана Попова и съм създател на Starway Agency, а също така главен ивент менджър и професионален сватбен агент.

За себе си мога да кажа,че съм страшно романтична, нежна и чиста душа. Влюбена в живота и красивите му нюанси! Бих казала още, че съм доста креативна, упорита, дори безкомпромисна понякога по отношение на работата си! Изпълнена със страшно много енергия, и увлечена по модата и дизайна във всичките му сфери. С голям опит в организирането на събития както мащабни, така и по-малки (промоции; откриване на спортни зали; комплекси и заведения; фестивали; конференции; концерти; спектакли; корпоративни, момински, ергенски и детски партита; погачи; кръщенета; рождени дни; юбилеи; балове и др.) Като завършен стилист и дизайнер с усет към детайла, смятам, че мога да ви бъда полезна, не само по отношение на организация,но и по отношение на декорацията на вашето събитие, за да бъде то наистина уникално,открояващо се и запомнено добре! А от скоро мога да ви бъда полезна и с новото амплоа, в което влезнах – това на водещ.

В професионален план съм участвала организационно в на над 50 големи събития, в това число: – Бенефисен мач „ 50 години №8 – Христо Стоичков; Концерт на Браян Адамс; Детска Евровизия 2015; „За сватбите“ спектакъл на Камен Донев; Бенефис на „Златните момичета“; „ Нощта на шампионите – мача на Кубрат Пулев“; Тенис Турнир Garanti Koza Sofia Open 2017; Концерти на Deep Purple Europe и много други, както и редица светски събития; и др.

През 2015 бях Тур Мениджър на група „ЛЕГЕНДИТЕ“ А през 2016 имах честта да стана част от екипа на „София Тех Парк“, отново като „мениджър събития“. А към днешна дата съм рекламен агент на футболен отбор, и рекламно лице на редица продукти у нас.

Основната услуга, която предлагам като професионален сватбен агент и мениджър на събития е цялостно планиране, организиране, менажиране и декориране! Като най – предизвикателни за мен на този етап си остават сватбите и детските партита, заради чистата, непринудена емоция, която носят и прекрасната атмосферата, която създават! Аз като сватбен агент и ивент мениджър, поемам всички организационни, координационни и консултантски дейности в процеса на подготовка, за да Ви гарантирам сигурност и спокойствие най-вече в деня на Вашата сватба, за да можете да го изживеете по най-вълшебния начин без никакво притеснение и по начина по който сте си го представяли винаги!

Сватбен Агент

Защо ви е нужен сватбен агент?

В днешно време професията и услугите на сватбения агент стават все популярни и търсени у нас. Дали заради забързаното ежедневие и липсата на свободно време при младоженците, или културата, която ние професионалистите се опитваме да възпитаме у нашите клиенти, все още не зная,но се надявам и по двете причини!

 

Но истината е, че да наемеш сватбен агент, не е никак скъпо, предвид факта, че хората, които не са запознати със спецификите на бранша, могат да провалят един такъв важен ден с гръм и трясък. И  въпреки, че има все още хора, които смятат, че без никакви знания и квалификация, могат да се справят отлично със задачата да организират сватбено събитие, аз бих искала да ви дам няколко причини, поради, които е препоръчително да наемете професионален сватбен агент!

 

Cвaтбeният aгeнт е човекът, който ще ви помогне за правилното и оптимално рапределяне на бюджета, а освен това ще допринесе за ползването на по-добри цени от подизпълнители, ще гарантира спокойствието Ви при подготовката  в един от най-важните Ви дни, защото повярвайте ми от личен опит мога да кажа, че това е доста дълга, напрегната и стресова ситуация. Още повече, като вземем  предвид друг много важен фактор, а именно, че едно такова събитие се планираме месеци наред по-рано, за да бъде уточнен и изпълнен и най-малкия детайл.

 

Сватбеният агент ще ви помогне при избора или изготвянето на различните видове услуги, като:

 

фотография, кинематография, аранжировки и декор, подбор на цветя, изработка на печатни материали, комуникация с различните локации, подизпълнители, групи, ансамбли, водещи и т.н. плюс цялата документация (договори,сценарии и графици), съпровождаща събитието.

 

Защото Сватбеното събитие не е само, украса или фотография. То е съвкупност от отговорност и знания, за които съм сигурна, че след края му ще бъдете благодарни, затова, че сте прибегнали до услугите сватбен агент!

 

Очаквам ви!

Адриана Попова

s
Call Now Button